Akcija!
thermoshield-topshield
Availability: not in Stock

THERMOSHIELD TOPSHIELD BELI 12,5L – Streha

220,00 204,72

StumbleUponEmail

Opis

KAJ JE THERMOSHIELD TOPSHIELD?

TopShield je premaz za strešne površine, ki odbija prah, vodo, umazanijo in je odporen na UV žarke. Prav tako je odporen na 25% raztopino solne kisline in je hkrati pralen, elastičen, antistatičen in težko vnetljiv. ThermoShield TopShield ne vsebuje fungicidov, topil ali hlapnih plinov. Narejen je na vodni osnovi in ga lahko redčimo z vodo. Uporablja se kot zaščitni nanos pri strehah in gradbenih elementih, ki so izpostavljeni ekstremnim obremenitvam. ThermoShield TopShield je sestavljen iz votlih keramičnih kroglic. V votlem delu kroglice se nahaja vakuum. Pri dvakratnem nanašanju premaza nanesemo na podlago kroglice v debelini približno 0,5mm. Izredno lahki keramični mehurčki so integrirani v zelo elastično disperzijo. Premaz izpolnjuje najvišje svetovne ekološke standarde.

Najcenejši sanacijski ukrep

Termični premiki v podlagi, UV žarčenje in ostali vplivi okolja povzročajo težave pri ravnih strehah. Posledica so razpoke in vdor vlage, kar prinaša visoke stroške sanacije. Uporaba sistema TopShield je najcenejši sanacijski ukrep, s katerim streha postane trajno tesna. Visoka in trajna odbojnost sončne svetlobe odpravi termične premike v podlagi, ki so glavni razlog za nastajanje razpok. Pohodna TopShield streha je odporna proti UV žarkom, vremenskim vplivom in številnim kislinam. ThemroShield TopShield z nad 1000 barvnimi odtenki, kot barva na opečnih, pločevinastih ali azbestnih kritinah, zaradi trajne (do 86%) odbojnosti vidnega spektra sončne svetlobe, zmanjšuje prekomerno vstopanje toplote. V praksi so bile ugotovljene temperaturne razlike 10°C in več pod streho v primerjavi z zunanjo temperaturo zraka preko 30°C. Prostori pod streho tako postanejo bivalni tudi v poletnih mesecih z visokimi zunanjimi temperaturami

Zaščita pred visokimi temperaturami

ThermoShield TopShield je strešni zaščitni premaz, ki je tako kot ThermoShield Stucco še dodatno odporen na CO2 in je namenjen zaščiti ravnih in naklonskih betonskih, pločevinastih, opečnih ter drugih streh z vidika hidroizolacije in zaščite pred visokimi temperaturami. S tem se upočasni staranje strešnih materialov in podaljša življenjska doba kritine. Obstaja tudi sistem za sanacijo ravnih bitumenskih streh ter sistem za sanacijo večjih razpok na različnih kritinah.

Zniža toploto notranjih prostorov

Zaradi visoke refleksije sončne svetlobe in posledično manjše termične aktivnosti podlage, lahko premostimo mnoge stike materialov ne da bi pri tem nastale razpoke. Keramična votla telesca z lomljenjem toplotnih žarkov poskrbijo za znižanje toplote vrhnje plasti strehe. Temu sledi bistveno znižanje toplote notranjih prostorov, tako da lahko stanovalci pri visokih poletnih temperaturah uživajo v prijetnejši prostorski klimi tudi brez klimatskih naprav. Prav tako duši zvok pri nastopu dežja ali toče.

Prenaša visoke mehanske obremenitve

Če hočemo, da strešna kritina, ki je stalno izpostavljena škodljivim vplivom vremena in okolja, dobro in dolgo vrši svojo funkcijo, potrebuje tudi dobro zaščito. To nalogo odlično opravlja TermoShield TopShield. Ne škodujejo mu plohe niti toča ali drugi vremenski vplivi. Kritino iz vlaknocementnih plošč ali pocinkane pločevine prekrijemo brez težav. Z ustrezno predpripravo pločevinaste strehe s ThermoShield ZinkPrimer ali ThermoShield RustPrimer ustvarimo dolgotrajno zaščito, ki istočasno tudi ščiti železne in ostale kovinske površine pred korozijo. Izredno visoko oprijemljivost na vse običajne strešne materiale omogoča kombinacija visokokvalitetnih sestavin, ki zagotavljajo izredno dobro vezavo s podlago. ThermoShield TopShield ostane elastičen v temperaturnem območju od -40 °C do +150 °C, kar pomeni da pri strjevanju ne nastanejo razpoke.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THERMOSHIELD TOPSHIELD BELI 12,5L – Streha”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja