Akcija!
thermoshield-interieur
Availability: not in Stock

THERMOSHIELD INTERIEUR 12,5L – Notranjost

120,00 109,80

StumbleUponEmail

Opis

Thermoshield Interieur

 • Skrbi za prijetno bivalno okolje

 • Regulira zračno vlago

 • Preprečuje nastanek plesni brez dodatnih fungicidov

 • Zmanjša možnost nabiranja umazanije in nikotina

 • Primeren za alergike

 • Zmanjša dvigovanje prahu

  KAJ JE THERMOSHIELD INTERIEUR?

  Notranja barva za boljše počutje in vaše zdravje

  ThermoShield Interieur je barva za notranje površine, ki zmanjšuje dvigovanje prahu in odbija nikotin. Je pralna, antistatična in elastična ter težko vnetljiva. Ne vsebuje fungicidov, topil ali hlapnih plinov. ThermoShield Interieur je sestavljen iz votlih keramičnih kroglic, ki delujejo antikondenzno. To pa močno zavira nastajanje plesni. Premaz izpolnjuje najvišje svetovne ekološke standarde.

   

  KAKO DELUJE?

  Zmanjša stroške ogrevanja in hlajenja

  Stene, ki so prebarvane s ThermoShield Interierjem, tvorijo veliko keramično površino in zato v hladnih mesecih delujejo kakor lončena peč, ki svojo prijetno toploto izžareva v prostor. Keramične votle mikro kroglice, ki so sestavni del ThermoShielda, kot »mini pečice« bliskovito prevajajo toploto od izvora (npr. radiator) preko prebarvanih površin sten in stropov. Keramika to toploto ne samo porazdeli, temveč jo tudi seva. S tem oddaja svojo energijo neposredno do teles (predmeti, osebe) v prostoru in ne segreva najprej zraka. Zrak se greje posredno od teles. Zato pri ogrevanju s sevanjem porabite veliko manj energije. Zrak pa je poleti vlažnejši kot pozimi. ThermoShield Interieur vsrkava vlažni zrak in ga shrani v svojo membrano ter v steno. Ta proces hladi stene, tako kot se naša koža poleti hladi s potenjem.

  Sprejema in oddaja vlago

  Notranji zaščitni premaz z vrsto znanstveno certificiranih in potrjenih funkcij izboljšuje klimo v prostoru. Ima sposobnost sprejemanja in oddajanja vlage. Kadar v prostoru nastopi višek vlage (kuhanje, pranje, prhanje…) material Interieur to vlago veže nase še predenj lahko kondenzira na kritičnih mestih kjer so toplotni mostovi. Na ta način se močno zmanjša oz. prepreči pojav plesni in številne negativne in zdravju škodljive posledice. Zunanji zrak je poleti bolj vlažen kot pozimi. ThermoShield vsrkava vlažen zrak, ki nato izpari v smeri stene. Ta je pozimi postane suha in lahko brez škode sprejema zračno vlago. Keramični premaz hladi vaše stene, kot se koža poleti hladi s potenjem. Stene sevajo prijeten hlad, ki tako naredi bivanje v zgradbi kljub visokim zunanjim temperaturam bolj prijetno.

  Enakomerno porazdeljena toplota

  Membrana v ThermoShield Interieur-ju poskrbi za enakomerno razporeditev toplote v prostoru. Zmanjšana temperaturna razlika med tlemi in stropom zmanjša dvigovanje prahu, kar blagodejno vpliva na naše počutje.

   

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THERMOSHIELD INTERIEUR 12,5L – Notranjost”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja